Пошуковий запит: (<.>A=Льотка Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Гуцол А. В. Стан структур ендокринних залоз бугайців при споживанні препарату пробіо-актив [Електронний ресурс] / А. В. Гуцол, Я.І. Кирилів, М. О. Мазуренко, Н. В. Гуцол, Г. І. Льотка, В. В. Гончарук, В. С. Гнатюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(2). - С. 230-234. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(2)__45
|
2. |
Гуцол А. В. Вплив біологічно активної добавки пробіо-актив на показники забою свиней [Електронний ресурс] / А. В. Гуцол, Н. В. Гуцол, Г. І. Льотка, І. В. Дмитрук, Н. С. Діхтярук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(3). - С. 95-99. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(3)__19
|
3. |
Льотка Г. І. Стан конярства в Вінницькій області [Електронний ресурс] / Г. І. Льотка, А. Л. Матвієнко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія : Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - Вип. 207. - С. 175-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvnau_tevppt_2015_207_23
|
4. |
Разанова О. П. Акація біла, як кормовий ресурс для розвитку бджолиних сімей [Електронний ресурс] / О. П. Разанова, Г. І. Льотка // Сільське господарство та лісівництво. - 2020. - № 19. - С. 86-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2020_19_10
|
5. |
Льотка Г. І. Продуктивність та хімічний склад яловичини тварин різних порід [Електронний ресурс] / Г. І. Льотка, В. О. Добронецька // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 1. - С. 71-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_1_11
|
6. |
Дишкант О. В. Сезонна оцінка якості м’яса кролів породи каліфорнійці та фланери, вирощених в умовно чистій та другій зоні щодо радіоактивного забруднення [Електронний ресурс] / О. В. Дишкант, М. Л. Радзиховський, Г. І. Льотка // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 4. - С. 139-146. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_4_17
|
7. |
Соболєв О. І. Забійні та м’ясні якості гусенят за різного рівня германію в комбікормах [Електронний ресурс] / О. І. Соболєв, Г. І. Льотка // Аграрна наука та харчові технології. - 2018. - Вип. 3. - С. 131-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2018_3_17
|
8. |
Радзиховський М. Л. Аналіз епізоотичної ситуації щодо інфекційних хвороб великої рогатої худоби у Вінницькій області та їх вплив на безпечність і якість продукції [Електронний ресурс] / М. Л. Радзиховський, О. В. Дишкань, Г. І. Льотка // Аграрна наука та харчові технології. - 2019. - Вип. 4(1). - С. 132-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anxt_2019_4(1)__14
|
9. |
Мазур О. В. Оптимізація технологічних прийомів вирощування картоплі за органо-мінеральної системи удобрення в умовах зміни клімату [Електронний ресурс] / О. В. Мазур, О. В. Мазур, Г. В. Льотка, Г. В. Миронова // Сільське господарство та лісівництво. - 2021. - № 21. - С. 120-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2021_21_12
|
10. |
Новгородська Н. В. Оптимізація забезпечення безперервного нектароносного конвеєра у бджільництві [Електронний ресурс] / Н. В. Новгородська, О.П. Разанова, Г.І. Льотка // Сільське господарство та лісівництво. - 2021. - № 22. - С. 72-84. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agf_2021_22_8
|
11. |
Паламарчук В. Я. Основи ведення товарного рибного господарства з вирощування товстолоба в полікультурі з коропом в умовах ТОВ "Ковчег” міста Києва [Електронний ресурс] / В. Я. Паламарчук, Г. І. Льотка, В. А. Главатчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2021. - Т. 23, № 95. - С. 87-95. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbcgn_2021_23_95_15
|